Even voorstellen…

Ik ben Suzanne Kester, het gezicht achter Suede design. Woonachtig in Wateringen (Westland) met mijn man Edwin en twee zoontjes Lenn (’13) en Lars (’19).

Na het Grafisch Lyceum Rotterdam succesvol te hebben afgerond, en diverse werkgevers verder, zat ik op maandag 5 januari 2009 bij de Kamer van Koophandel. Suede design was een feit! Creatief bezig zijn, nieuwe dingen verzinnen, en mensen blij maken is het liefste wat ik doe.

Voor bedrijven ontwerp ik complete huisstijlen, maar ook advertenties of bedrijfsfolder. Daarnaast bied ik ondersteuning met betrekking tot social media en verzorg ik het reclamedrukwerk. Door mijn contacten met diverse leveranciers heeft de klant één aanspreekpunt. Voor de particuliere klant maak ik trouwkaarten, geboortekaartjes, uitnodigingen en andere ontwerpen op maat.

In september 2016 kwam hier de webshop bij. Het idee voor de webshop ontstond doordat ik vaak iets unieks verzon en zelf maakte voor mijn zoontje. Hier kreeg ik hele positieve reacties op. Ook voor vele vrienden en familie ontwierp ik een uniek kraamcadeau, huwelijkscadeau of zomaar een aardigheidje.

En zo komen we weer terug bij het liefste wat ik doe: creatief bezig zijn, nieuwe dingen verzinnen en mensen blij maken!

Kan ik jou blij maken met een gaaf ontwerp,
mooi drukwerk of een uniek item uit de webshop?

Suzanne Kester - Suede design